Nieuwe Subsidie 2024

Nieuwe subsidie maakt aanleg van laadinfrastructuur voor ondernemers eenvoudiger

Goed nieuws voor ondernemers! Vanaf 24 september 2024 kunnen bedrijven profiteren van de nieuwe SPRILA-subsidieregeling (Subsidieregeling Private Laadinfrastructuur bij Bedrijven). Deze regeling ondersteunt zowel de aanschaf als het advies voor laadinfrastructuur op eigen of gehuurd terrein, en is ook beschikbaar voor concessiehouders van openbaar vervoer.

 

SPRILA Aanschaf:
Flexibiliteit en gemak

Met SPRILA Aanschaf is het moment van je aanvraag afhankelijk van het subsidiebedrag. Voor bedragen onder de € 25.000 vraag je de subsidie na voltooiing van de werkzaamheden aan. Voor hogere bedragen dien je de subsidie voorafgaand aan de start van de werkzaamheden aan te vragen. De rekentool op de subsidiepagina van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland helpt je eenvoudig te bepalen welke situatie bij jou van toepassing is.

 

SPULA: Voor publiek toegankelijke laadlocaties

Naast SPRILA is er ook de SPULA-regeling, die op 1 oktober 2024 opent. Deze regeling is gericht op de aanleg van publiek toegankelijke laadlocaties voor zwaar vervoer. Meer informatie over SPULA volgt binnenkort op onze website.

SPRILA Advies: Expertise binnen handbereik

Veel ondernemers hebben vragen over het aanleggen van laadinfrastructuur. Daarom is er SPRILA Advies. Met deze regeling krijg je tot 50% van de advieskosten van een externe adviseur vergoed. Bekijk de voorwaarden en het format voor het laadadvies op de subsidiepagina van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Wil je meer weten over hoe je optimaal gebruik kunt maken van de SPRILA-subsidie? Via de pagina van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland kun je je aanmelden voor hun webinar. Tijdens deze sessie wordt uitgebreide informatie gegeven over de regeling en worden vragen beantwoord.

Wij bij Alp-EV staan natuurlijk ook klaar voor al je vragen. Neem gerust contact met ons op via de onderstaande contactgegevens!

Vragen over subsidie voor laadpalen?

Vul het contactformulier in voor meer informatie over de subsidies en advies voor de beste laadoplossing. Wij helpen u graag bij het aanvragen van de subsidie en bieden een offerte op maat.

Jij hebt vragen. Wij hebben antwoorden.

Jij hebt vragen. Wij hebben antwoorden.

(085) 246 57 71

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 8.30 uur t/m 17.00 uur


Subsidies 2024