Online Laadpaalbeheer met Plugfuse!

Plugfuse maakt het online beheer van laadpalen voor eigenaren, VvE’s, bedrijven, EV-rijders en installateurs makkelijk en overzichtelijk. Met het Plugfuse beheerplatform kunt u verschillende merken laadpalen naadloos beheren: voeg eenvoudig nieuwe locaties toe, stel tarieven in en nodig gebruikers uit. Krijg gedetailleerd inzicht in alle laadsessies en ontvang betalingen rechtstreeks op de bankrekening. En als er ooit ondersteuning nodig is, staat het Plugfuse-ondersteuningsteam klaar om te helpen!

Werkt met alle laadpalen

Elk laadpunt met OCPP

Beheer gebruikers

Ingericht voor zakelijk, prive en VvE's

Automatiseer facturatie & verrekening

Verschillende tarieven instellen

Extern of voor eigen gebruik

Vooraf geplande laadmomenten instellen

Gratis service en ondersteuning

Bij de zakelijke module

Beheren van gebruikers

Nodig werknemers uit om thuis op te laden en bepaal meteen het tarief voor vergoeding. Woongroepen en VVE’s kunnen bewoners uitnodigen om hun laadpunt te registreren. De afrekening van laadsessies wordt volledig automatisch afgehandeld.
gebruikers
9

Automatiseer  facturatie & verrekening

Alle laadsessies worden door Plugfuse automatische gefactureerd, verrekend en/of uitgekeerd. Werknemers die een vergoeding krijgen voor thuisladen, ontvangen een eigen factuur. Onnodig tijd verspillen met handmatige declaraties is nu gelukkig verleden tijd!

Tarievenbeheer

Definieer tarieven voor specifieke tijdvensters en bereken, indien nodig, kosten voor voertuigen die aangesloten blijven na volledige oplading. Stel voor elke gebruiker een vast tarief in voor het laden. Je kunt er zelfs voor kiezen je beste klanten gratis te laten laden.

7

Merkonafhankelijk online beheer van laadpalen

De software van Plugfuse maakt het mogelijk om laadpunten van diverse fabrikanten te integreren en centraal te beheren, waardoor exploitanten en eigenaren van laadinfrastructuur een grotere vrijheid en controle krijgen over hun netwerk. Dit stelt gebruikers in staat om laadpalen van meer dan 500 verschillende fabrikanten te combineren en te beheren binnen één systeem. Hierdoor kunnen organisaties gemakkelijk hun bestaande laadnetwerk uitbreiden, zonder te hoeven letten op de bestaande en aanpassen aan veranderende behoeften, zonder afhankelijk te zijn van één leverancier.

Locatie performance

Je laadpunten zijn te vinden via populaire platforms zoals Google Maps, Tesla, BMW, en andere. Verdiensten, verbruik en bezettingsgraad per locatie zijn in te zien en te analyseren via ons platform. Zo kunnen nieuwe en bestaande EV-rijders jouw laadpunt eenvoudig vinden, zodat je nog meer kunt verdienen.
8

Onze modules

Zakelijk

AC Zakelijk
€6,00 incl. BTW per socket per maand
Zakelijk thuis laden
Laadpunten openbaar stellen
Online beheerdersplatform
Online servicetools voor installateurs
Real-time inzage in jouw persoonlijke dashboard
Automatische verrekening betaalde laadsessies op factuur
Remote support voor gebruikers én installateur
Toewijzen van toegangsgroepen aan laadpunten
Proactieve storingsdetectie van laadpunten
Remote Smart Charging mogelijkheden
Softwareupdates op afstand

Zakelijk

DC Zakelijk
€12,00 incl. BTW per socket per maand
Snelladers openbaar stellen
Online beheerdersplatform
Online servicetools voor installateurs
Real-time inzage in jouw persoonlijke dashboard
Automatische verrekening betaalde laadsessies op factuur
Remote support voor gebruikers én installateur
Prroactieve storingsdetectie van laadpunten
Softwareupdates op afstand
Remote Smart Charging mogelijkheden

De Plugfuse app


● Bedienen laadpaal via iOS, Android en web-app.
● 24/7 inzicht in verbruik
● Regelen van laden met maximale beschikbare netwerkcapaciteit
● Zakelijk direct verrekenen met de werkgever
● Openstellen van laadpaal voor derden
● Zelf laadmomenten instellen
● Maandoverzichten gemakkelijk exporteren

Gratis service en ondersteuning voor Plugfuse installateurs

Wij ondersteunen installateurs gedurende de installatie van een laadpunt.  Alle vragen op het gebied van het online brengen en beheren van een nieuw laadpunt beantwoorden we snel en duidelijk. Met Plugfuse is het gehele onboardingsproces en de configuratie van laadpunten en -pleinen een fluitje van een cent. Zo zorgen wij er samen voor dat eindklanten zorgeloos kunnen laden. Bovendien nemen we de eerstelijns support van gebruikers uit handen. Zo kunnen installateurs door naar de volgende opdracht, zonder tijd te verliezen en terug te moeten naar de locatie.

Gratis service en ondersteuning voor Plugfuse laadpaalbeheer klanten 

Of het nu gaat om particulier beheer van laadpalen of om zakelijk beheer, alle eerstelijns support vragen worden door ons ervaren team opgepakt. Meteen bij de installatie wordt het laadpunt voorzien van een unieke QR-code door een installateur of partner. Met deze unieke code kunnen gebruikers eenvoudig contact met ons opnemen. Ons team kan vervolgens op afstand inzicht verkrijgen en een diagnose stellen. Gebruikers kunnen de QR-code scannen, waarna we bij Plugfuse klanten direct telefonisch of per e-mail kunnen ondersteunen.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Plugfuse

Als je de kosten met je werkgever wil verrekenen, bieden wij de beste oplossing. De werkgever dient zich aan te melden voor een Plugfuse account. Na het aanmaken van het account kan de werkgever je uitnodigen en het vergoedingstarief instellen. Je ontvangt via een e-mail een uitnodiging om je eigen account aan te maken. Zodra je toegang hebt, kun je jouw laadstation, nadat deze geïnstalleerd en geconfigureerd is met de Plugfuse software, eenvoudig toevoegen.

 

Het is niet mogelijk om zelf tarieven in te stellen per kWh, per uur, of per sessie. Momenteel kunnen wij deze alleen handmatig voor je aanpassen. Iedere maand factureren wij deze sessies via de Mobility Service Provider en storten wij het totaalbedrag op je bankrekening. Elke keer dat je een locatie aanmaakt, kun je een tarief instellen. Dit kan altijd nog achteraf gewijzigd worden.

 

Het tarief kan worden ingesteld door middel van een dropdown menu. 
Alle laadpunten die OCPP ondersteunen, kunnen worden aangesloten op het platform. Voel je vrij contact op te nemen als je twijfelt.

Benieuwd naar Plugfuse?


Plugfuse pagina