Personaliseer jouw laadervaring!

Ontdek de revolutie in elektrisch laden met Alp-EV’s Easy Charge Oval 22 kW – de laadpaal die niet alleen je voertuig voedt, maar ook jouw merkidentiteit versterkt. Bij Alp-EV begrijpen we dat jouw bedrijf uniek is en dat je wilt dat je laadinfrastructuur dit ook weerspiegelt. Daarom bieden we met de mogelijkheid om onze Easy Charge Oval-laadpalen volledig te personaliseren naar jouw wensen. Als installateur kun je natuurlijk ook de laadpalen van jouw klanten volledig naar wens personaliseren.

Een laadpaal design op maat voor jouw bedrijf

Verrijk jouw laadpaal met een persoonlijke touch dankzij ons innovatieve personalisatieproces! Laat je logo, kleuren en unieke merkidentiteit, of die van jouw klant, direct op de laadpaal aanbrengen. Of je nu kiest voor een bedrijfslogo, een pakkende slogan of een creatief ontwerp, jouw laadpaal wordt een opvallende uiting van identiteit die de aandacht trekt en jouw merk versterkt, waar het ook staat. Ontdek de kracht van individualiteit en maak jouw laadervaring net zo uniek als jouw merk!

Easy Charge Oval: personalisatie en krachtige laadmogelijkheden in één!

Niet alleen biedt de Easy Charge Oval de ultieme personalisatiemogelijkheden, maar het is ook een krachtige en betrouwbare laadoplossing voor elektrische voertuigen van alle soorten. Met de Easy Charge Oval bent u gegarandeerd van de volgende beloften:

● Compact, maar krachtig tot 22 kWh
● Drie configuraties voor thuisgebruik of zakelijk gebruik
● Modern design
● Geschikt voor alle automerken.
● Ondersteuning eigen laadpas en ondersteuning voor externe laadpassen
● Makkelijke bevestiging direct op gevel/muur of via losse paal
● Altijd inzicht dankzij de Plugfuse app (IoS & Android & desktop)

Personaliseer jouw laadpaal als een verlengstuk van thuis!

Je kunt nu ook jouw laadpaal volledig personaliseren als een naadloze uitbreiding van je huis! Laat de laadpaal bedrukken met je huisnummer, achternaam of een andere persoonlijke boodschap, waardoor jouw laadervaring een unieke, op maat gemaakte belevenis wordt!

Kies voor Alp-EV’s Easy Charge Oval en maak van laden een ervaring die niet alleen functioneel is, maar ook een weerspiegeling is van wie je bent en waar je voor staat. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw laadinfrastructuur kunnen transformeren met onze op maat gemaakte oplossingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden of andere vragen?


Personalisatie