Aangesloten eMSP’s van Alp-EV

Bij Alp-EV bieden we de totale laadoplossing voor uw behoeften in één keer: een laadpaal, deskundige installatie en verschillende aangesloten eMSP’s (e-Mobility Service Providers).

(e)MSP’s zijn organisaties die laadabonnementenlaadpassen en/of apps verkopen. Deze organisaties hebben weer overeenkomsten afgesloten met de aanbieders van laadpalen. Op die manier kun je met jouw laadpas gebruikmaken van openbare laadpalen. Vaak betaal je een kleine vergoeding voor het gebruik van een laadpas, dit kan maandelijks, per kWh of per laadsessie zijn.

Er zijn veel verschillende laadpas aanbieders met abonnement. Met de meeste kun je terecht bij een groot deel van de Nederlandse en Europese openbare laadpunten. Toch is het verstandig om dit te controleren voordat je een abonnement afsluit. 

Bij Alp-EV begrijpen we dat de toekomst van mobiliteit duurzaam is. Daarom zijn we er trots op samen te werken met enkele van de meest gerenommeerde eMSP’s in de branche. Onze samenwerking met deze partners stelt ons in staat om hoogwaardige e-Mobility oplossingen te bieden aan onze klanten en hen een naadloze ervaring te bieden tijdens hun reis naar een groenere toekomst.

Onderstaand zijn onze eMSP-partners, waarmee we succesvolle contracten hebben afgesloten:

Vandebron Energie B.V.
Deftpower B.V.
WattzHub
Bornes Lib
Bosch Charging Solutions GmbH
Chargemap
Octopus Energy Ltd.
Threeforce B.V.
Shell Recharge
E-Flux
EnBW mobility+ AG & Co. KG
Freshmile Services
Muvext
TanQyou
Bump
Route220 S.R.L.
ZE-WATT
Stations-e
Volkswagen Group Charging GmbH
GreenFlux Assets B.V.
Ladeplan
Movenience B.V.
ChargePoint Network (Netherlands) B.V.
Monta ApS
Eneco eMobility B.V.
Maingau Energie GmbH
Blulinc
Porsche Sales & Marketplace GmbH
Optimile

MSP’s (Mobility Service Providers) welke samenwerken met Alp-EV